Oletko sinä uusi talousasiantuntijamme?

Palvelukonttori Tarkka Oy on Suomen Setlementtiliitto ry:n omistama yhteiskunnallinen yritys ja Arvoliiton jäsen. Olemme asiantunteva ja kehitysorientoitunut kumppani talous- ja HR-asioissa. Suomen Setlementtiliitto, sen jäsenyhdistykset ja yritykset tekevät arvokasta työtä hyvinvoinnin rakentajana eri puolilla Suomea. Setlementtiliikkeen palveluksessa on noin 3200 ammattilaista. www.palvelukonttoritarkka.fi

Etsimme kasvavaan tiimiimme osaavaa talousasiantuntijaa

Oletko sinä etsimämme innostunut ja kehittämisestä kiinnostunut talousasiantuntija? Kiinnostaako sinua työ yhteisössä, jossa pääset edistämään inhimillistä hyvinvointia?

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kirjanpidosta huolehtiminen ja mahdollisesti palkanlaskennassa sijaistaminen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ja kirjanpidon ohella huolehdimme asiakkaiden hyvistä prosesseista ja niiden kehittämisestä.

Odotamme sinulta kokemusta

  • tilinpäätöksistä ja kirjanpidosta
  • laajasti erilaisista talouden dokumenttien ja raporttien laatimisesta, veroilmoituksista aina erilaisiin virallisiin ilmoituksiin
  • erilaisten talouden toimintamallien ja prosessien kehittämisestä.

Eduksi katsomme kokemuksen

  • ARA-toimintaympäristöstä tai kiinteistöjen kirjanpidosta
  • hankekirjanpidosta.

Toimimme pääasiassa Visman Netvisorilla, joten järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli työskentelyotteesi on itsenäinen ja vastuullinen ja koet setlementtiliikkeen arvot omiksesi. Erittäin tärkeänä näemme myös, että sinulla on erinomaiset tiimityö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Arvostamme KLT-tutkintoa tai halukkuuttasi suorittaa tutkinto lähitulevaisuudessa.

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä ja työ saattaa sisältää jonkin verran matkustamista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Palkkahaitari riippuen taustastasi ja osaamisestasi on 2 500-3 100 euroa/kk. Työsi meillä alkaa mahdollisimman pian.

Laitathan rohkeasti vapaamuotoisen hakemuksen tai videoesittelyn ja CV:n sähköpostilla mari.muurinen@palvelukonttoritarkka.fi viimeistään 15.11.2022. Teemme haastatteluja jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja sähköpostilla mari.muurinen@palvelukonttoritarkka.fi tai 11.11.2022 soittamalla kello 9-12 välillä Mari Muurinen 050 460 7777.