Talousasiantuntija – oletko se sinä?

Etsimme kasvavaan tiimiimme osaavaa talousasiantuntijaa

Oletko sinä etsimämme innostunut ja kehittämisestä kiinnostunut talousasiantuntija? Kiinnostaako sinua työ yhteisössä, jossa pääset edistämään inhimillistä hyvinvointia?

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden (säätiöt, yhdistykset ja osakeyhtiöt) kirjanpidosta huolehtiminen ja mahdollisesti palkanlaskennassa sijaistaminen. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, kirjanpidon ohella huolehdimme asiakkaiden sujuvista/toimivista prosesseista ja niiden kehittämisestä.

Sen lisäksi että haluat kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi, me odotamme sinulta kokemusta:

  • tilinpäätöksistä ja kirjanpidosta
  • erilaisten talouden dokumenttien ja raporttien laatimisesta, veroilmoituksista aina erilaisiin virallisiin ilmoituksiin
  • erilaisten talouden toimintamallien ja prosessien kehittämisestä
  • hankekirjanpidosta
  • järjestelmäosaamista (Visman Netvisor) tai vastaavasta järjestelmästä

Ennen kaikkea nautit yhteisöllisestä, työskentelyotteesi on itsenäinen ja vastuullinen ja koet setlementtiliikkeen arvot omiksesi. Arvostamme KLT-tutkintoa tai halukkuuttasi suorittaa tutkinto lähitulevaisuudessa, jossa tuemme sinua 100% sesti.

Tervetuloa joukkoomme – olemme innostuneita, teemme merkityksellistä työtä ja suhtaudumme tehtäviimme intohimolla. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä mukavan ja asiantuntevan työyhteisön. Sovit hyvin yhteistyöhön nojaavaan työyhteisöömme, kun sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot, sekä haluat kuunnella asiakkaita, sitoutua heidän tavoitteisiinsa ja tuottaa Suomen parasta asiakaskokemusta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän lisäksi

  • kilpailukykyistä palkkaa ja hyvät henkilöstöedut
  • vapautta ja vastuuta omasta työstäsi
  • loistavan ja asiantuntevan tiimin tuen
  • mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä Setlementtiliiton tulevaisuuden rakentamisessa

Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä ja tehtävään sisältyy satunnaista matkustusta, noudatamme taloushallinto alan työehtosopimusta. Meillä on käytössä joustotyöaika, jolloin etätyö on sinulle mahdollisuus.

Jos tunnistat kuvauksesta itsesi ja arvomme, sekä toimintamme puhuttelee sinua, jätä CV ja hakemus järjestelmämme kautta tästä linkistä viimeistään 24.3.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Liena Silen, Eezy Personnel p. 040 482 6770 tai liena.silen@eezy.fi.

Haku alkaa 2. maaliskuuta 2023 ja päättyy 24. maaliskuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde
———————————————————————

Palvelukonttori Tarkka Oy

Talous- ja henkilöstö- hallinnon asiantuntija – kumppanisi kehittämisessä

Palvelukonttori Tarkka Oy kuuluu Suomen Setlementtiliitto ry:n konserniin ja meidät on perustettu palvelemaan talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä mm. järjestökenttää. Asiakkuudet koostuvat meillä säätiöistä ja yhdistyksistä mutta myös osakeyhtiöistä. Tarkka on yhteiskunnallinen yritys, joka on Arvoliiton jäsen.

Ammattitaitoinen henkilökunta on kirjanpidon, palkanlaskennan ja HR:n asiantuntijoita. Meillä on vahva osaaminen prosesseista erilaisten rahoittajien kanssa ja toimimme joustavasti yhteisön yksilöllisten tarpeiden mukaan. Setlementtiliikkeen tapaan Tarkka sitoutuu toiminnassaan edistämään kestävän kehityksen periaatteita. Sosiaalinen, ekologinen ja taloudellinen vastuunotto ovat kestävän liiketoiminnan välttämättömiä perusedellytyksiä.